RADALLE.com Ahvenisto

Luvassa TimeAttack Finals R4, runsaasti Osallistu Omalla Autolla -ajovuoroja sekä upeat RADALLE.com Babet ja Show & Shine näyttelyauto-osasto.

TimeAttack, Suomen nopein rataluokka, jossa ei ajeta toisia vastaan yhteislähdöllä vaan kelloa vastaan. Viivalla on Club, Modified ja Unlimited- luokkien autot. Lisätietoa  TimeAttackista

Täältä löydät ohjeet miten pääset ajamaan radalle Osallistu Omalla Autolla-ajovuorolle. Aikatauluun merkitty myös Drifting sallittu-ajovuoroja.

Ilmoita täältä oma autosi mukaan Show & Shine näyttelyauto-osastolle.

 

Median edustajat - lähetäthän akkreditointi-pyynnön viimeistään torstaina 1.10.2020. Lisätietoa akkreditoinnista

RADALLE.com Ahvenisto 3.10.2020

 

Alustava aikataulu

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin aikataulussa.

 

9:00                   Portit aukeavat yleisölle

8:00 – 18:00    Info ja Kilpailutoimisto avoinna
9:00 - 16:00   Katuautojen katsastus avoinna

8:00    TimeAttack Kilpailutoimisto & katsastus aukeaa

8:30  TimeAttack Ohjaajakokous

9:00 TimeAttack Vapaat harjoitukset Club 
9:10 Radan huoltotauko 5 min
9:15 TimeAttack Vapaat harjoitukset Modified
9:25 TimeAttack Vapaat harjoitukset Unlimited       
9:35 Radan huoltotauko 5 min

9:40 TimeAttack 1. Aika-ajot Club
9:55 Radan huoltotauko 5 min
10:00 TimeAttack 1.Aika-ajot Modified                     
10:15 TimeAttack 1. Aika-ajot Unlimited

10:30 Radan huoltotauko 5min
10:35 Osallistu Omalla Autolla
10:55 Osallistu Omalla Autolla

11:15 Radan huoltotauko 5min
11:20 TimeAttack 2. Aika-ajot Club
11:35 Radan huoltotauko 5min
11:40 TimeAttack 2. Aika-ajot Modified
11:55 TimeAttack 2. Aika-ajot Unlimited

12:10 Osallistu Omalla Autolla
12:30 Osallistu Omalla Autolla
12:50 Radan huoltotauko 5min

13:00 TimeAttack Superlap Club
13:15 Radan huoltotauko 5min
13:20 TimeAttack Superlap Modified
13:35 TimeAttack Superlap Unlimited

14:00 Osallistu omalla autolla  
14:20 Osallistu omalla autolla - Drifting sallittu
14:40 Osallistu omalla autolla

15:00  Palkintojenjako TimeAttack

15:00 Osallistu omalla autolla - Drifting sallittu
15:20 Osallistu omalla autolla
15:40 Osallistu omalla autolla - Drifting sallittu

16:00 Osallistu omalla autolla  
16:20 Osallistu omalla autolla - Drifting sallittu
16:40 Osallistu omalla autolla

17:00 Osallistu omalla autolla - Drifting sallittu
17:20 Osallistu omalla autolla
17:40 Osallistu omalla autolla - Drifting sallittu

18:00 Rata sulkeutuu

Ennakkoon Livetosta: 

Sisäänpääsylippuja rajattu määrä, ostamalla lipun ennakkoon varmistat sisäänpääsyn alueelle.

Sisäänpääsy lauantai 12,50€

Ratamaksu 60,00€ HUOM! Ratamaksu ei sisällä sisäänpääsymaksua.

 

Portilta:

Sisäänpääsy lauantai 15,00€
 

Ratamaksu 60,00€ HUOM! Ratamaksu ei sisällä sisäänpääsymaksua.

 

Alle 12-vuotiaat maksutta huoltajan seurassa. Tapahtuma on ajoittain hyvin meluisa, kuulosuojainten käyttöä suositellaan.