RADALLE.com Alastaro

Timeattack Osallistu Omalla Autolla OOA

Alastarolla ajetaan TimeAttack R1 kilpailu, aikataulussa on runsaasti Osallistu Omalla Autolla -ajovuoroja sekä upeat RADALLE.com Babet ja Show & Shine näyttelyauto-osasto.

TimeAttack, Suomen nopein rataluokka, jossa ei ajeta toisia vastaan yhteislähdöllä vaan kelloa vastaan. Viivalla on Club, Modified ja Unlimited- luokkien autot. Lisätietoa  TimeAttackista

Lue täältä  ohjeet  miten pääset ajamaan Osallistu Omalla Autolla-ajovuoroille.

Voit ilmoittaa autosi mukaan Show & Shine näyttelyyn täällä.

RADALLE.com Alastaro 13.6.2020

 

Alustava aikataulu

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin aikataulussa.

 

 

Ajettavat luokat                        TimeAttack - Club, Modified ja Unlimited

Muut                                          Show & Shine, OOA

 

 

8:00-20:00

Kilpailutoimisto ja info avoinna

8:00

Kilpailukatsastus aukeaa

9:20

Ohjaajakokous kaikki luokat

10:00

Vapaat harjoitukset TimeAttack Modified & Unlimited 20 min

10:20

Radan huoltotauko 5 min

10:25

Vapaat harjoitukset TimeAttack Club 15 min

10:40

1. Aika-ajot TimeAttack Club

11:00

Radan huoltotauko 5 min

11:05

1. Aika-ajot TimeAttack Modified

11:25

1. Aika-ajot TimeAttack Unlimited

11:45

Osallistu omalla autolla

12:00

Osallistu omalla autolla

12:20

Radan huoltotauko 5 min

12:25

2. Aika-ajot TimeAttack Club

12:45

Radan huoltotauko 5min

12:50

2. Aika-ajot TimeAttack Modified

13:10

2. Aika-ajot TimeAttack Unlimited

13:30

Osallistu Omalla Autolla      

13:50

Osallistu Omalla Autolla      

13:50

 TimeAttack Superlap ohjaajakokous / lähtöjärjestys                                                                        

14:10

Osallistu Omalla Autolla      

14:30

Osallistu Omalla Autolla                                                            

14:50

TimeAttack Superlap Modified & Unlimited                                                                 

15:10

Radan huoltotauko 5min

15:15

TimeAttack Superlap Club                                                                    

15:35

Radan huoltotauko 5min

15:40

GT RACE 5 kierrosta

16:00

Vapaa Rataan Tutustuminen

16:20

Osallistu Omalla Autolla 

16:30

TimeAttack Palkintojenjako

16:40

Osallistu Omalla Autolla

17:00

Osallistu Omalla Autolla                                                                 

17:20

Osallistu Omalla Autolla                                                                 

17:40

Osallistu Omalla Autolla                                                                 

18:00

Osallistu Omalla Autolla                                                                 

18:20

Osallistu Omalla Autolla                                                                 

18:40

Osallistu Omalla Autolla                                                                 

19:00

 Osallistu Omalla Autolla

19:20

Osallistu Omalla Autolla                                                                 

19:40

Osallistu Omalla Autolla                                                                 

20:00

Rata sulkeutuu                   

 

Hinnat portilta

HUOM! ei käteismaksumahdollisuutta, liput voi ostaa myös lauantaina radalle.com verkkokaupasta tai Livetosta:

 

Sisäänpääsy lauantai 20,00€

Sponsorilippu 30,00€ (oikeuttaa sisäänpääsyyn sekä varikkoalueelle)
 

Ratamaksu (Osallistu Omalla Autolla) + sisäänpääsy verkkokaupasta 70,00€

 

Osallistu Omalla Autolla-ohjeisiin pääset tästä

Alle 12-vuotiaat maksutta huoltajan seurassa.