Tietoa treeneistä 17.9.2021 Botniaringillä

15.9.2021

Legends

PowerLaskutus on varannut Botniaringin radan perjantaina 17. syyskuuta klo 9-17 väliseksi ajaksi, tällöin on mahdollista treenata viikonlopun kisoihin  Legends -autoilla, mukaan mahtuu myös muutama Time attack - auto. Treenin hinta on 100€/auto. Sitova ilmoittautuminen sähköpostiin: toimisto(at)powerlaskutus.fi

Viestissä ilmoitettava haluaako maksaa ennakkon laskulla vai paikanpäällä kortilla (paikanpäällä ei voi maksaa käteisellä).

 

TimeAttack

Sunnuntain TimeAttack-kilpailuun ilmoittautuneet kuljettajat voivat osallistua joihinkin treenivuoroihin Legends-autojen kanssa.

Ilmoittautumisohjeet: lähetä sähköpostia toimisto(at)powerlaskutus.fi Viestissä ilmoitettava haluaako maksaa ennakkon laskulla vai paikanpäällä kortilla (paikanpäällä ei voi maksaa käteisellä).

 

Drifting

Perjantaina mahdollisuus treenata kilpailukäytössä olevalla osuudella 17-20. Clippingpointit laitetaan paikoilleen heti ensitilassa, mutta todennäköisesti heti treenien alkaessa clippingpointteja ei ole merkitty. Treenin hinta 50,-/kuljettaja.

 

Treenit ajetaan samaan suuntaan ja samaa rataa kuin viikonloppuna kilpaillaan.

Ilmoittautumisohjeet: lähetä sähköpostia isa.qvist(at)gmail.com tai ilmoittaudu paikanpäällä kilpailutoimistossa. Maksu mieluiten etukäteen tilille ja kuitti sähköpostiin. Paikanpäällä voi myös maksaa käteisellä tai kortilla, varaathan tasarahan, kiitos.