Motopark kiihdytystestipäivä su 25.7.2021 klo 10-18

6.7.2021

RADALLE.com Motopark kiihdytystestipäivä su 25.7.2021 klo 10-18 

 

Ota tarvittaessa yhteyttä!

RADALLE.com kiihdytysvastuuhenkilö Tatu Toivanen / 050 3779888
Ajanoton hoitaa ammattitaidolla Riverside Cruisers ry! 

Säännöt ja ohjeet: 

- Saapuessasi paikalle pysäköi karavaanisi parkkipaikalle.
- Käy ilmoittautumassa info-pisteellä ja maksamassa ratamaksu, josta saat mukaasi vastuuvapautuslomakkeen, joka kerätään katsastuksen yhteydessä pois. Ratamaksun voi ostaa ennakkoon sivuiltamme oikeasta reunasta "Osta lippuja" Linkin takaa
- Kaikissa autoissa tulee olla voimassaoleva liikennevakuutus, jatkuva tai siirtolupavakuutus.
- Koko viikonlopun maksaneet ja katsastetut autot voivat hakea kilpailunumerot suoraan kiihdytystoimistolta kiihdytystornin takaa.
- Aja opasteiden mukaan rataa pitkin kiihdytysvarikolle, mielellään koko karavaani. Varikon täytyttyä voi kuljetuskaluston jättää parkkipaikalle, mutta mitään kilpa-autoa ei saa käynnistää ja siirtää radalla omin voimin ennen klo10:00!
- Autojen alla tulee olla varikolla vähintään auton kokoinen pressu ja nesteitä imevää mattoa moottorin alle. Suosittelemme vähintään yhtä 6kg sammutinta varikkovarustukseen.
- Kun olet leiriytynyt voit hakea kilpailunumerot ja antamassa tietosi ajanottoa varten. Tulokset tulevat joka vedon jälkeen tekstiviestinä puhelimeesi ja paperiprintin voi hakea lopuksi muistoksi.
- Numerot saatuasi käy liimaamassa ne ajoneuvoosi vasemmalle puolelle mahdollisimman ylös, jotta ajanottajien on helppo nähdä numerosi ajanottokopista käsin.
- Aja ajoneuvosi sen jälkeen katsastusjonoon(yksi kohti tornia mäkeä alas liikkuva jono).
- Katsastuksessa tarkastetaan ettei auto vuoda mitään nesteitä, turvavöiden, penkkien ja akun kiinnitys, sekä muut turvallisuuteen vaikuttavat tekijät kuten kypärän kunto. Autossa ei saa olla mitään ylimääräistä kyydissä ajon aikana.
- Öljyä vuotavat(jo helmeily öljypohjassa on vuoto!) autot eivät saa osallistua kiihdytykseen!
- Katsastuksen jälkeen rata on avoinna klo10 eteenpäin heti ohjaajakokouksen jälkeen. Pyritään vetämään päivä mahdollisimman pienillä tauoilla läpi. Räjäytetään ne moottorit jossain muualla jookosta ja pyritään pysymään kaiteiden välissä kaikki pyörät suurin piirtein maassa, ettei satu havereita ja ajot jää kesken... :)
- Kuljettajan lisäksi autossa saa olla etupenkillä yksi matkustaja. Kaikissa autossa olijoiden on käytettävä turvavöitä ja heikosti palavia(ei tuulipukuja!) pitkähihaisia/lahkeisia vaatteita sekä tietenkin oikeaoppisesti kiinnitettyä kypärää.
- Moottoripyöräilijöillä on oltava kokoajoasu(nahkaa suositellaan), ajokengät sekä -hanskat kypärän lisäksi. Ajoasuun ja -varusteisiin kannattaa panostaa ettei satu pahasti sitten jos tapahtuu!
- Lineupissa ja lähtöalueella on aina seurattava järjestäjän ohjeita ja noudatettava niitä.
- Lineup järjestäytyy kilparadan vasempaan reunaan reunaviivan mukaisesti niin, että radan oikeaa reunaa pitkin mahtuu ajamaan ohi.
- Pyydämme muistamaan, että rata on avoinna klo18 asti, jolloin kaikkien ei tarvitse olla kyynärpäät ojossa viivalla ennen klo11! Kokemuksen mukaan ainakin viimeiset 3 tuntia rataa saa rassata jatkuvalla syötöllä ilman jonotteluita. Ennätysmäärä vetoja taitaa olla 50 hujakoilla... 

Testipäivässä jaetaan kolme palkintoa: 

- Nopein päivän parhaalle ajalle
- Upein salaisen raadin valkkaamalle näyttävimmälle autolle
- Rautaperse sille joka ajaa eniten vaikkei välttämättä koviten 

Kaikista tärkein sääntö on höllätä pipoa, nauttia päivästä ja ajaa niin paljon kuin sielu sietää!